به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ عربستان سعودی در 4 ماهه اخیر به علت وارد شدن در یک جنگ ناتمام خود را درگیر یک نزاع بیحاصل کرده و این نزاع بیحاصل باعث شده تا سلاحهای بیشتری را برای استفاده در یمن خریداری کند و در این پروسه از کشورهای همپیمان خود از جمله آمریکا کمک میگیرد. **پیترسون: سعودیها برای خرید سلاح داعش را بهانه کردهاند"فردریک پیترسون،" مشاور سابق کنگره آمریکا در گفتگو با این شبکه از واشنگتن گفت:« آمریکا می خواهد تسلیحات جدیدی را به عربستان سعودی بفروشد. گفته می شود این کار برای تامین نیازهای دفاعی عربستان سعودی است. باید توجه داشت نوعی بازی شطرنج در منطقه درجریان است و برخی از حرکتهای مهرهها در این بازی، کاملا قابل پیش بینی است. اقدام عربستان سعودی برای خرید تسلیحات جدید و پیشرفته از آمریکا ازجمله همین اقدامات است. این تحرک در قالب بافت کلی منطقه قابل تفسیر است. منطقه خاورمیانه (غرب آسیا) را هرج و مرج فراگرفته است. سعودی ها نیز اقدامات خود را براساس همین هرج و مرجها توجیه میکنند و میگویند این اقدامات برای مقابله با گروه تروریستی داعش است. این گروه توجیهی برای اقدامات برخی از کشورها در منطقه بوجود آورده است.»**سامانه موشکی پاتریوت برای مقابله با یمن؟!پس از پاسخهای ارتش و کمیتههای مردمی یمن به تجاوزات آل سعود، پادشاهی عربستان تصمیم گرفت تا از سامانههای دفاع ضد موشکی "پاتریوت" برای جلوگیری از اصابت موشکهای یمنی استفاده کنند.
**صادقالشرفی: بیش از 4 هزار موشک به جنوب عربستان شلیک کردیم"صادق الشرفی" مسئول کمیتههای مردمی مواجهه با تجاوز نظامی عربستان سعودی در گفتوگو با خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره پاسخ موشکی ارتش و کمیتههای مردمی به تجاوزات نظامی عربستان اظهار داشت: بیش از 4 هزار موشک در بردهای مختلف ( تا 100 کیلومتر) به استانهای جنوبی عربستان از جمله "نجران"،"جیزان" و"عسیر" شلیک کردیم.وی با اشاره به مقاومت جانانه ارتش و نیروهای مردمی یمن در مواجهه با تجاوز نظامی عربستان خاطر نشان کرد: علاوه بر این موشکها دو فروند موشک زمین به زمین "اسکاد" به مواضع سعودی شلیک کردیم.** چرا عربستان از آمریکا موشک پاتریوت میخرد؟در 120 روز گذشته هزاران موشک به جنوب عربستان شلیک شده و لذا آل سعود تلاش میکند برای دفاع از استانهای جنوبی خود روی به موشکهای دفاع هوایی با عنوان "پاتریوت" بیاورد و مبادرت به خرید این موشک به تعداد 600 فروند و مبلغ بیش از 5 میلیارد دلار از آمریکا کردند که البته نحوه مقابله با سامانههای خریداری شده با موشکهای برد کوتاه یمنی جای سوال دارد.نکته دیگری که مدنظر بوده این است که ارتش عربستان به گفته صاحبنظران یک ارتش اجارهای به شمار میآید که نمیتواند در مقابل تهدیدات ارزیابی و عملکرد مساعدی داشته باشد و اسارت سربازان سعودی و پاداشهای سنگین به خلبانان ارتش عربستان در مقابل اقدامات جزیرهای آنها نشان میدهد که یگانهای سعودی بسیار آسیب پذیرند.**سردار کوثری: ارتش آل سعود پوشالی استسردار "محمد اسماعیل کوثری" رییس کمیته دفاعی امنیتی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار داشت: اسارت 300 نظامی عربستانی پوشالی بودن ارتش آل سعود را با وجود تجهیزات انبوه نظامی میرساند.وی ادامه داد: همچنین این موضوع نشان میدهد که ارتش عربستان با وجود تسلیحات انبوه و خریدهای چند میلیارد دلاری از آمریکا توان کمترین مقاومت را دارد.رییس کمیته دفاعی امنیتی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: ارتش و نیروهای مردمی یمن با تجهیزات حداقلی توانستند در مقابل ارتش تا بن دندان مسلح عربستان پیروز شوند.گفتنی است ارتش عربستان از ششم فروردین ماه سال جاری حملات هوایی انبوهی را علیه مردم بیدفاع یمن آغاز کرده که نتیجهای جز شکست را برای سردمداران آل سعود نداشته است.ذوالنور: دستمزد 7 هزارو 500 دلاری خلبانان سعودیحجت الاسلام و المسلمین "مجتبی ذوالنور" مشاور عالی نمایندگی ولیفقیه در سپاه در گفت و گو با خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره تجاوز عربستان سعودی به یمن و جلوگیری از کمکهای انسان دوستانه جمهوری اسلامی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران همواره در کمک به مظلوم پیشتاز بوده و طبیعی است که دفاع از مظلوم و مبارزه با ظالم را حق خود میداند.
وی ادامه داد: عربستان سعودی که از کمکهای انساندوستانه جمهوری اسلامی ایران جلوگیری میکند به نوعی در ظلمپروری شریک است.
مشاور عالی نمایندگی ولیفقیه در سپاه تأکید کرد: ارتش اجارهای عربستان به خلبانهایش بابت هر سورتی پرواز 7 هزار و 500 دلار پول پرداخت میکند.
وی با اشاره به اقدامات ظالمانه عربستان سعودی خاطرنشان کرد: عربستان با ارتش اجارهای خود بابت بمباران کودکان بیسرپرست در یمن به ازای هر 4 سورتی پرواز، 30 هزار دلار دستمزد میگیرند.
** دو دلیل خرید موشک پاتریوتدر مجموع دو دلیل برای خرید موشکهای پاتریوت از ایالات متحده آمریکا وجود دارد که دلیل اول واکسینه کردن استانهای جنوبی عربستان از جمله "نجران"،"جیزان" و"عسیر" از موشک بارانهای یمنیهاست که البته کنترل کامل این موضوع بعید به نظر میرسد.دلیل دومی که آل سعود از آمریکا موشک پاتریوت خریده این است که آنها تلاش میکنند از این طریق از حمایتهای سیاسی و نظامی ایالات متحده آمریکا و همپیمانان خود در منطقه غرب آسیا بهرهمند شوند.ایالات متحده از خریدهای عربستان و طولانی شدن جنگ یمن احساس خرسندی خواهد کرد؛ زیرا این جنگ جیب کمپانیهای اسلحه سازیهای آمریکا را سرشار از دلار میکند.